Web Analytics Made Easy - Statcounter

 در ماه‌های اخیر و پس از انتشار خبر کشف و توزیع واکسن کرونا در جهان و احتمال حذف ماسک از روی صورت‌ها آمار جراحی پلاستیک در کره جنوبی افزایش یافت.

به گزارش عصرایران، بسیاری از  متقاضیان کره جنوبی، این زمان را فرصت خوبی برای گذراندن دوران نقاهت جراحی زیبایی در خانه یا استفاده از ماسک برای مخفی کردن آثار بعدی عمل جراحی می‌دانستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رویترز در گزارشی با اشاره به افزایش اعمال جراحی در کره جنوبی، از افزایش تقاضا در کلینیک‌ها و مراکز زیبایی در این کشور میگ‌وید.

"ریو هان-نا" دانشجوی 20 ساله دانشگاه در اواسط ماه گذشته یک جراحی زیبایی بینی‌ انجام داد. او فکر می‌کرد با آغاز توزیع واکسن کرونا، نزدیک شدن به دوران پایانی همه‌گیری و حذف ماسک با آخرین فرصت مناسب خود برای عمل جراحی بینی مواجه خواهد شد.

"ریو هان- نا" قبل از عمل جراحی پلاستیک بینی در مرکز جراحی "ووآاین" در سئول کره جنوبی عکس می‌گیرد/ عکس: رویترز

ریو که در طول سال 2020 به صورت آنلاین در کلاس و دوره‌های دانشگاهی شرکت کرده است، در این باره گفت: توانایی بهبودی در خانه و استفاده از ماسک در ملاقات‌های عمومی بدون جلب توجه از عوامل تعیین کننده تصمیم من برای این جراحی زیبایی به شمار می‌آیند.

او در حالی که برای پرداخت 4.4 میلیون وونی (4.013 دلار آمریکا) هزینه جراحی زیبایی خود آماده می‌شد، گفت: من همیشه می‌خواستم عمل زیبایی بینی انجام دهم.

وی افزود: فکر کردم قبل از آغاز واکسیناسیون و حذف ماسک از روی صورت‌ها در سال 2021، زمان خوبی برای این جراحی باشد.

او گفت: در اثر عمل جراحی بینی، صورت کبود و متورم می‌شود و از آنجا که همه ما این روزها ماسک می‌زنیم کبودی و تورم مخفی می‌ماند.

فلسفه در خانه ماندن یا استفاده از ماسک برای مخفی ماندن آثار جراحی زیبایی انجام این عمل‌های زیبایی در کره جنوبی را تقویت کرده و باعث افزایش جراحی زیبایی در اواخر سال 2020 در این کشور شده است.

"شین سنگ- هو" مدیر کلینیک جراحی زیبایی "کریسماس" در سئول کره جنوبی در طول دوران شیوع کرونا به مراجعه خود بوتاکس تزریق می‌کند/ عکس: رویترز

بنا به اعلام "گانگنام اونی" بزرگترین ساختار جراحی زیبایی آنلاین کره جنوبی این کشور قبل از شیوع بیماری همه‌گیر کرونا، پایتخت جراحی زیبایی جهان محسوب می‌شد. ارزش این صنعت در سال 2020 حدود 10.7 میلیارد دلار برآورد شده و در مقایسه با سال قبل آن حدود 9.2 درصد رشد داشته است. ارزش جراحی زیبایی در سال 2021 حدود 11.8 میلیارد دلار برآورد می شود.

جراحان زیبایی می‌گویند بیماران به جراحی تمام بخش‌های صورتشان علاقه‌مند هستند. بخش‌هایی مانند بینی و لب که به راحتی زیر ماسک‌ها مخفی می‌شوند و یا بخش‌هایی که زیر ماسک نمانده و یکی از معیارهای زیبایی دوران کرونا به شمار می‌آیند.

"پارک چول-وو" جراح کلینیک زیبایی "ووآاین" که پزشک و مسئول عمل جراحی "ریو" است، در این باره گفت: حراجی‌ و اقدامات  زیبایی برای چشم، ابرو، تیغه بینی و پیشانی در سال 2020 افزایش یافته است.

"ریو هان-نا" دانشجوی 20 ساله دانشگاه در دوران کرونایی بینی خود را در مرکز جراحی زیبایی "ووآاین" در سئول کره جنوبی عمل می‌کند/ عکس: رویترز

"شین سنگ- هو" که کلینیک جراحی زیبایی "کریسماس" در مرکز "گانگنام" سئول را اداره می‌کند، در این باره گفت: بسیاری از مردم برگه‌های کمکی دولت را در بیمارستان‌ها و کلینیک‌ها خرج کرده‌اند و همین موضوع باعث افزایش درآمد صنعت جراحی زیبایی در فصل سوم و چهارم  2020 در کره جنوبی شده است.

"شین" گفت: من فکر می‌کنم این هزینه نوعی انتقام است. من احساس می‌کنم که مشتریان احساسات فرو خورده خود پس از قرنطینه و شیوع ویروس کرونا را با انجام اقدامات زیبایی جبران می‌کنند.

داده‌های دولتی نشان داده‌اند که حدود 10.6 درصد از  14.2  هزار میلیارد وون (12.95 میلیارد دلار)  کمک‌ نقدی دولت در بیمارستان‌ها و داروخانه‌ها استفاده شده و سومین سهم بزرگ این برگه‌های حمایتی دولتی در سوپرمارکت و رستوران‌ها صرف شده است. با این وجود جزئیات صرف این کمک‌ها در بیمارستان‌ها فاش نشده است.

داده‌های "گانگنام اونی" بزرگترین ساختار جراح زیبایی آنلاین کره جنوبی نشان می‌دهد که شمار کاربران این سایت در سال قبل 63 درصد افزایش داشته و به 2.6 میلیون نفر رسیده است. کاربران این سایت جراحی پلاستیک خواستار برگزاری  یک میلیون جلسه مشاوره شده‌اند که 2 برابر سال 2019 به شمار می‌آید.

بخشی از عمل جراحی "ریو هان-نا" دانشجوی 20 ساله در دوران کرونایی در مرکز جراحی "ووآاین" در سئول کره جنوبی/ عکس: رویترز

بیماری همه‌گیر کرونا باعث دشوار شدن ارائه خدمات به مشتریان خارجی شده است و به همین دلیل جراحی زیبایی کره بیشتر مورد توجه مشتریان محلی و منطقه‌ای قرار گرفته است.

 اما کره جنوبی در موج سوم شیوع کرونا رکوردهای جدیدی از مبتلایان روزانه کرونا را ثبت کرده است.

پارک در این باره گفت: ما در روزهای گذشته شاهد لغو تعداد بیشتری از ملاقات‌های مشاوره هستیم زیرا مردم بیشتر از قبل از بیرون رفتن خودداری می کنند. مشتریان حومه شهرها نیز بیشتر اقدامات زیبایی را به ماه‌های دیگر سال 2021 موکول کرده‌اند.

 

بیشتر بخوانید: چرا کرۀ جنوبی پایتخت جراحی پلاستیک دنیاست؟ زن تایلندی، پسرش را نشناخت! (+عکس) کره‌ جنوبی بهشت گردشگران برای جراحی پلاستیک جراحي پلاستيک براي استخدام شدن لینک کوتاه: asriran.com/003Cfk

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: افزایش جراحی زیبایی کره جنوبی دوران کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۴۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید

به گزارش همشهری آنلاین، بازار لاستیک خودرو سال گذشته به‌دلیل کاهش تولید و عرضه و همچنین تأخیر در تحویل تایرهای ثبت‌نامی دولتی ملتهب بود و صف‌های طویل خرید لاستیک خبرساز شد. امسال اما پیش‌بینی می‌شود ظرفیت تولید لاستیک افزایش پیدا کند و بخش عمده نیاز بازار از محل تولیدات داخل تامین شود.

سخنگوی انجمن صنعت تایر با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود امسال ۲۰درصد افزایش تولید داشته باشیم به همشهری می‌گوید: ما برنامه‌ریزی کرده‌ایم امسال، هم در تولید لاستیک سواری و هم باری افزایش تولید داشته باشیم.

برنامه‌ریزی برای تولید ۳۰میلیون حلقه لاستیک

سال گذشته ۲۱میلیون‌و۵۰۰هزار حلقه لاستیک سواری در کشور تولید شد که قرار است امسال این تعداد به ۲۵میلیون‌و۵۰۰هزار حلقه برسد.

مصطفی تنها، سخنگوی انجمن صنعت تایر با بیان اینکه در سال جدید پیش‌بینی می‌شود تقاضا برای لاستیک رشد کند و به حدود ۲۶میلیون حلقه برسد، می‌گوید: «طبق وعده‌های خودروسازان قرار است امسال خودروهای جدید وارد بازار شوند و از آنجا که هر خودروی جدیدی به ۵حلقه تایر نیاز دارد، اگر در مجموع در سال‌جاری یک‌میلیون خودرو تولید شود، ما باید ۵میلیون حلقه لاستیک مازاد بر نیاز تولید کنیم؛ بر همین اساس ما برنامه‌ریزی‌ کرده‌ایم که تولید تایر به ۳۰میلیون حلقه برسد که ازاین تعداد ۲۵میلیون‌و۵۰۰هزار حلقه لاستیک سواری خواهد بود.»

سخنگوی انجمن صنعت تایر با تأکید بر اینکه برنامه تایرسازان این است که روند واردات و تولید لاستیک در کشور معکوس شود، توضیح می‌دهد: «تا ۲سال پیش یک‌سوم نیاز به لاستیک در کشور از طریق تولیدات داخل و دوسوم هم از طریق واردات تامین می‌شد، امسال اما برای تولید تایرهای سواری ما ظرفیت‌مان را حداقل در ۶ماهه اول بالغ بر ۴۰هزار تن افزایش خواهیم داد و این برنامه برای تولید تایرهای باری هم وجود دارد و اگر ارز کافی بموقع به تایرسازان تخصیص یابد، قرار است تا آخر سال دوسوم نیاز کشور در داخل تولید و یک‌سوم از طریق واردات تامین شود.»


۳۰۰میلیون یورو ارز موردنیاز تایرسازان

التهابات بازار لاستیک در سال گذشته به مشکلات ارزی تولیدکنندگان برای تهیه مواداولیه مربوط می‌شد که کاهش عرضه را به‌دنبال داشت. امسال طبق صحبت‌های رئیس انجمن صنفی صنعت تایر ایران، صنعت تایر به ۳۰۰میلیون یورو ارز برای تولید نیاز دارد.

جمال میرزایی اوایل اردیبهشت جاری در صحبت با یکی از خبرگزاری‌ها عنوان کرد: «سیاست‌های ارزی برای صنعت تایر تاکنون از سوی وزارت صمت مشخص نشده و تایرسازان پیگیر تامین ارز برای خرید مواداولیه هستند. صنعت تایر در سال‌جاری ۳۰۰میلیون یورو ارز برای تولید نیاز دارد.»

سخنگوی انجمن صنعت تایر هم با بیان اینکه بدون حمایت مسئولان بالادستی نمی‌شود تولید را پیش برد، می‌گوید: «سال گذشته مشکلات مربوط به انتقال ارز به طرف‌های خارجی در ۶‌ماه اول سال باعث افت تولید شد و ما نتوانستیم اهدافمان را محقق کنیم و درحالی‌که ظرفیت افزایش تولید را داشتیم توانستیم مشابه سال قبل تولید کنیم.»

تنها با تأکید بر لزوم تسریع در حل مشکل تامین ارز مواداولیه می‌افزاید: «امسال درصورتی که ارز بموقع تخصیص یابد، آمادگی افزایش تولید را داریم، اما متأسفانه از ابتدای سال تاکنون برخی مشکلات در تامین ارز پدید آمدند که امیدواریم موقتی باشند و سریع رفع شوند و مسئولان اجازه ندهند مشکلات سال گذشته پیش بیاید؛ چراکه اگر ارز موردنیاز تولیدکننده همین امروز هم تامین شود، تا مواداولیه خریداری شود و به کارخانه برسد و تبدیل به محصول شود، زمان می‌برد.»


خواسته تایرسازان: اصلاح قیمت

افزون بر تامین بموقع ارز مواداولیه، اصلاح و به‌روزرسانی قیمت تایر از خواسته‌های تایرسازان است. در همین رابطه، انجمن صنعت تایر اواخر فروردین‌ماه طی نامه‌ای به وزیر صنعت خواستار افزایش قیمت لاستیک شد.

این درخواست مورد موافقت قرار گرفت و نرخ تایرهای رادیال سواری از اردیبهشت‌ماه جاری به‌طور میانگین ۲۰درصد افزایش پیدا کرد.

بیشتر بخوانید:

راهنمای خرید لاستیک دولتی | با این ۲ روش مستقیم می توانید لاستیک دولتی بخرید راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟

سخنگوی انجمن صنعت تایر با بیان اینکه در سال گذشته یکی از علل پدیدآمدن مشکل در تامین تایرهای سواری به‌خصوص در رینگ‌ پرمصرف ۱۳قیمت‌گذاری نامناسب محصولات این گروه بود، می‌افزاید: «قیمت‌گذاری دستوری به ضرر تولیدکنندگان است و با این وضعیت انگیزه‌ای برای افزایش تولید در این بخش باقی‌نمی‌ماند. برای همین امسال هم خواسته ما این است که یا تورم مهار شود یا به تولیدکنندگان اجازه داده شود متناسب با تورم و افزایش قیمت نهاده‌ها در قیمت محصولات خود بازنگری کنند تا بتوانند بموقع نیاز کشور را در تایر سواری برطرف کنند.»

لاستیک تاریخ گذشته نداریم

قیمت لاستیک دولتی یک‌میلیون تا یک‌میلیون‌و۳۰۰هزار تومان ارزان‌تر از بازار آزاد است. رصد بازار نشان می‌دهد درحالی‌که هر جفت لاستیک پراید در بازار آزاد حدود ۳میلیون‌و۳۰۰هزار تومان است، قیمت دولتی آن حدود ۲میلیون تومان است. قیمت بازار آزاد هر جفت لاستیک پژو هم ۳میلیون‌و۴۰۰هزار تومان است که قیمت دولتی آن حدود ۲میلیون‌و۱۰۰هزار تومان است، اما خرید لاستیک دولتی کمی زمانبر است و با توجه به نیاز به استعلام مدارک صاحب خودرو از سوی پلیس راهنمایی و رانندگی و ثبت در سامانه جامع تجارت ممکن است طول بکشد.

سخنگوی انجمن صنعت تایر با بیان اینکه قطعی و کندی اینترنت سبب می‌شود برخی خریداران در زمان ثبت‌نام و خرید معطل شوند، می‌گوید: البته امسال تسهیلاتی در این زمینه قائل شده‌اند و یکسری از تایرها را از ثبت در سامانه جامع تجارت معاف کرده‌اند که این موضوع می‌تواند زمان فروش را کوتاه‌تر کند.

به‌رغم تأخیر و کندی در دریافت لاستیک دولتی، اخیرا شایعاتی مبنی بر توزیع لاستیک‌های دولتی تاریخ گذشته مطرح شده است که سخنگوی انجمن تایر به‌شدت این شایعه را تکذیب می‌کند و می‌گوید: تاریخ یک کالا وقتی می‌تواند منقضی شود که مازاد تولید داشته باشیم و مازاد تولید باعث شود کالا در انبارها بماند؛ درحالی‌که در صنعت تایر به هیچ‌وجه ما مازاد تولید نداریم که بخواهد در انبار بماند. شایعات دپوی لاستیک اصلا منطقی نیست.

کد خبر 848748 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها قیمت - تنظیم بازار واردات وزارت صنعت، تجارت و معدن لاستيك

دیگر خبرها

  • تورم آلمان دوباره افزایش یافت
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است
  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • سفر یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری
  • سفره یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری
  • افزایش تلفات فروریختن جاده در چین به ۳۶ نفر
  • افزایش نرخ فقر در غزه به ۹۰ درصد/ خسارت ۳۳ میلیارد دلاری جنگ غزه
  • سهام تسلا به دلیل شایعات مربوط به قرارداد چین افزایش یافت